facebook
info@igazgyongyhaz.hu
+36 (62) 311-440
H - P 7.00 - 16.30

Hogyan irathatom be gyermekemet?

Mennyibe kerül mindez nekem?

A szülők által fizetendő térítési díjak két részre oszthatók: a szolgáltatás díja illetve az étkezés díja. Az étkezés díja a szolgáltatás díjától függetlenül a ténylegesen megrendelt étkezések díjának összege.

Tehát pl. annak a gyemeknek aki rendszeresen délelőttönként részesül bölcsődei ellátásban (tipikusan 8 és 12 óra között) de nem igényelt ebédet, nem számoljuk fel az ebéd költségét.

Szolgáltatások

A bölcsődei ellátás keretében kétféle szolgáltatást nyújtunk: rendszeres ellátást, illetve a bölcsőde üres férőhelyein alkalmi gyermekfelügyeletet (bérletes rendszer).

Rendszeres ellátások

A rendszeres ellátás azt jelenti, hogy a gyermek bölcsődei ellátásban részesül rendszeresen: csak délelőttönként, csak délutánonként vagy pedig egész nap a nyitvatartási időn belül.

Ebben az esetben a szolgáltatás havi díját a naptári hónaptól függetlenül számítjuk. A törvényi előírásoknak megfelelően 20 munkanapot veszünk alapul a havi díj megállapításakor. (A havi díj mértéke tehát nem függ pl. attól, hogy hány munkanap van az adott hónapban, vagy hogy a gyermek hiányzott-e betegség vagy egyéb ok miatt a bölcsiből.)

A rendszeres ellátás díja a bérletes szolgáltatásnál jóval kedvezőbb napidíjat jelent, mivel a gondozási díj egy részét a bölcsőde részére folyósított állami normatíva biztosítja.

Ellátás Neve Napidíja Ft Havidíja Ft
Egésznapos 2596 51910
Félnapos 1950 39000

Alkalmi Gyermekfelügyelet

Az alkalmi gyermekfelügyelet nevéből adódóan nem rendszeres, hanem időszakos felügyeletet jelent. Ekkor az előre megváltott bérlettel csak azt az időszakot fizeti ki a szülő, amikor a gyermek a bölcsődében tartózkodik.

Az ellátás díja bérlet vásárlása esetén:

Bérlet Neve Ára Ft
20 Órás 25000
40 Órás 45000
Félnapos (max. 4 óra) 4000
Egésznapos (max. 8 óra) 5500

Étkezés

A gyermekek étkezéséről a legnagyobb helyi közétkeztető gondoskodik, mivel ők garantáltan tudják biztosítani az életkori szükségletekhez igazodó tápanyag- és energiaszintnek megfelelő változatos és egészséges étrendet. A reggeli és uzsonna hozzávalóit konyhakészen kapjuk, összeállításukra a saját konyhán kerül sor. Tízóraira friss gyümölcsöt vagy 100%-os gyümölcslét kapnak a gyerekek. Az ebédet frissen szállítják.

Köszönjük a Tapodi Frucht Kft. felajánlásában érkező mindig friss és finom gyümölcsöket!

Étkezés Ára Ft
Reggeli 150
Tízórai 40
Ebéd 325
Uzsonna 155
Összesen 670
Utolsó módosítás: 2020. március 01.